Onkostenvergoeding

Onkostenvergoeding

Onkostenvergoeding

Een (gastouder)reis goed organiseren en begeleiden is veel werk voor Belarus Travel Service en de Wit-Russische organisatie en zij maken ook onkosten.
Daarom wordt per persoon een onkosten vergoeding gevraagd.

CONTACTPERSONEN

De hele organisatie voorafgaande aan de reis wordt begeleid door Belarus Travel Service. Pas na aankomst in Wit-Rusland neemt de Wit-Russische organisatie de begeleiding over.
De betaling van alle onderdelen die door beide organisaties georganiseerd worden, vindt vooraf in Nederland plaats via Belarus Travel Service. Als je in Wit-Rusland nog extra dingen laat regelen, wordt dit als extra kosten in rekening gebracht tegen dubbel tarief. Bedenk dat het vaak moeilijker is om in Wit-Rusland ad-hoc iets te regelen dan wanneer je dat ruim van tevoren goed kunt inplannen.
De reis van Nederland tot aan de Wit-Russische grens moet je zelf regelen. Wij geven je alleen tips.

OPMERKINGEN:

* Als je zonder uitnodiging van de Wit-Russische organisatie toch naar Wit-Rusland gaat, kun je ook niet op de Wit-Russische organisatie  terugvallen als je in de problemen komt bij bijvoorbeeld de politie, verzekering, autoriteiten! De Wit-Russische organisatie kan in zo’n geval niet inspringen omdat de organisatie dan in de problemen kan komen, maar wordt wel (negatief!) door de autoriteiten aangesproken als er Nederlanders in de regio zijn die niet geregistreerd zijn.
* Zelf organiseren van een aantal zaken is prima, maar geef aan Belarus Travel Service door wat je zelf organiseert en houd je aan de regels.

PRIJSLIJST

Wil je de complete prijslijst ontvangen van wat de organisatie van de diverse onderdelen kost? Vul dan het aanvraagformulier in en scan en mail dat naar secretariaat@lpht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *