Belarus Travel Service

Belarus Travel Service

Belarus Travel Service
Belarus Travel Service ondersteunt reizigers van Nederland naar Wit-Rusland en van Wit-Rusland naar Nederland,en dan met name de reizigers die een link hebben naar Tsjernobyl kinderprojecten.

Belarus Travel Service is GEEN onderdeel van het LPHT, maar werkt wel samen met deze organisatie.

Reizen naar en in Wit-Rusland is voor buitenlanders niet eenvoudig. Een wirwar van documenten, regels en voorschriften maakt het niet gemakkelijk om dit land te bezoeken. Bovendien veranderen de regels nogal eens.
Veel Nederlanders die een band hebben met Tsjernobyl projecten) willen graag hun gastkindje in Wit-Rusland bezoeken. Anderen willen het land en zijn bewoners beter leren kennen.
Belarus Travel Service is ontstaan met het doel mensen die naar Wit-Rusland willen reizen te helpen met de organisatie van de reis.

Benodigde documenten en informatie Belarus Travel Service

Er zijn heel wat regels en voorschriften als u naar Wit-Rusland wilt reizen. Vind hier benodigde documenten en informatie.
Deze regels veranderen regelmatig. Wij proberen onze informatie zo up-to-date mogelijk te houden.
Mocht het zo zijn dat u, tijdens uw reis naar Wit-Rusland, andere regels ontdekt dan wij hebben gepubliceerd, dan houden wij ons aanbevolen voor tips ter verbetering van onze website. Op deze wijze kunnen wij u en reizigers na u, zo goed mogelijk van dienst zijn

Klik hier voor informatie over:

Overige tips en informatie Belarus Travel Service


Contactgegevens:

Postadres:
Hoofdweg 170
9628 CT Siddeburen
Tel. 088 88 55 063
Bankrekeningnummer P3068651
KvK-nr: 02097344